Rul ned for at
lære mere

PROFESSIONEL FODPLEJE

Tilskud

Den består af en grundig gennemgang af dine fødder. Jeg mærker efter din puls og led bevægelighed, og så ser jeg efter om du har eventuelle fejlstillinger. Herefter får du et fodbad, med et drys Urtebad fra Gehwol.

Fodbehandlingen starter med, at jeg fjerner evt. hård hud, beskærer ligtorne samt eventuelle fodvorter. Herefter afsluttes med at slibe huden let, så den bliver "strømpe venlig".

Du må gerne komme til behandling hos mig selvom, du har en fodvorte(r). Til sidst renser jeg dine negle, klipper dem og sliber dem, så de er fine og afrundede.

Dine negle dryppes med negleolie og til slut får dine fødder en lille fodmassage med en Allpresan skum creme, der er tilpasset netop din hud.

Behandling af kunder med diabetes

Jeg må behandle kunder der har diabetes. Forud for behandlingen skal kunden dog vide hvilken gruppe de hører under, da jeg behandler diabetes kunder i gruppe 1 og 2. Kunder med diabetes har krav på at få lavet en årlig status ved en statsautoriseret fodterapeut, henvist fra egen læge. Denne status er vejledende for hvilken gruppe man hører til. Dette skal oplyses ved booking af fodplejebehandlingen.