Rul ned for at
lære mere

PROFESSIONEL FODPLEJE

Lær Mari-Louise at kende

Lær Mari-Louise
at kende

Jeg startede på uddannelsen efter at have arbejdet næsten 13 år som sygeplejerske. Jeg havde lyst til at udfordre mig selv på ny og synes godt om tanken om at skabe mit eget.

I min klinik vil du opleve en hyggelig og afslappet stemning med sans for kvalitet, tillid og omhyggelighed. Jeg er meget grundig, for jeg vil gerne have, at du bliver glad for dine fødder og at de har det godt – de skal trods alt bære dig hele livet. Mine kunder har vidt forskellige behov. Det kan være dine fødder har behov for en lækker opfriskning – eller måske har du en fodlidelse. Uanset hvad kan du forvente, at jeg vil gøre mit bedste for, at du har det bedre med dine fødder efter endt behandling.

Jeg ved hvad det drejer sig om

Jeg ved hvor meget det betyder at have sunde fødder. Som sygeplejerske går vi meget og fødderne er ofte trætte og ømme når vi kommer hjem. Jeg startede selv med at gå til fodpleje, fordi jeg synes jeg ville være god ved mine fødder. Jeg havde problemer med hård hud på mine hæle og tit fik jeg også hælrevner. Det var en god beslutning.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer fra fodplejeskolen i Holstebro i august 2014. Jeg startede på uddannelsen efter at have arbejdet 13 år som sygeplejerske. Udover at have klinik har jeg desuden været underviser i 2 år på fodplejeskolen i Holstebro.

Jeg er medlem af SADF (Sammenslutning af danske fodplejer) – en garanti for dig, at uddannelsen er godkendt og lever op til de højeste standarder inden for faget. Det er en kvalitetssikring for dig som kunde.