Rul ned for at
lære mere

PROFESSIONEL FODPLEJE

Find den behandling der passer til dit behov

 Fodpleje

Dette er en behandling, som de fleste fødder vil nyde.

Den består af en grundig gennemgang af dine fødder. Jeg mærker efter din puls og led bevægelighed, og så ser jeg efter om du har eventuelle fejlstillinger. Herefter får du et fodbad, med et drys Urtebad fra Gehwol.

Fodbehandlingen starter med, at jeg fjerner evt. hård hud, beskærer ligtorne samt eventuelle fodvorter. Herefter afsluttes med at slibe huden let, så den bliver “strømpe venlig”.

Du må gerne komme til behandling hos mig selvom, du har en fodvorte(r). Til sidst renser jeg dine negle, klipper dem og sliber dem, så de er fine og afrundede.

Dine negle dryppes med negleolie og til slut får dine fødder en lille fodmassage med en Allpresan skum creme, der er tilpasset netop din hud.

Luksus Fodpleje

Hvis dine fødder trænger til lidt ekstra kærlighed, skal du vælge denne behandling.

Den består af en grundig gennemgang af dine fødder.

 Jeg mærker efter din puls og led bevægelighed, og så ser jeg efter om du har eventuelle fejlstillinger. Herefter får du et fodbad, der er tilføjet et drys Urtebad fra Gehwol.

Imens du stadig har fødderne i vand, får du en peeling af dine fødder og underben. Dette blødgører din hud, fjerner døde hudceller og så føles det bare rigtig dejligt og afslappende.

Fodbehandlingen starter med, at jeg fjerner evt. hård hud, beskærer ligtorne eller eventuelle fodvorter og afslutter med at slibe huden let, så den er strømpe venlig. Du må gerne komme til behandling hos mig selvom du har en fodvorte. Herefter renser jeg dine negle, klipper dem og sliber dem, så de er fine og afrundede. 

Dine negle dryppes med negleolie og efterfølgende får du en lille fodmassage med Allpresan skum creme, tilpasset din hud.

Til slut skal dine fødder behandles med paraffin. Det kan sidestilles med en blødgørende maske, dog er paraffin varmt, og kan minde om smeltet stearin. Dine fødder dyppes i paraffinen 3 gange og pakkes ind i varme omslag, så paraffinens olier har mulighed for at trænge ind i huden. Efter ca. 10 min. fjernes det igen og dine fødder er nu meget bløde og mættet med fugt.